Bezárom
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Top termékek
Top termékek
Kövess bennünket
Kövess bennünket
Főoldal
Termékek
Immunotrofina szirup 200ml
Immunotrofina szirup 200ml
Immunotrofina szirup 200ml
Raktáron
Immunotrofina szirup 200ml
Immunotrofina szirup 200ml
Gyártó: Akácia Pharma Kft.
Ár: 3.899 Ft
Bolti ár: 4.399 Ft
Mennyiség
Termék leírása

Magyarországon is kapható az Immunotrofina vény nélküli immunerősítő szirup, amelyet Európa számos országában évek óta alkalmaznak felső légúti betegségek megelőzésére, a betegségek lefolyásának csökkentésére, regeneráció elősegítésére. Speciális hatóanyaga a foszfoglukán, mely egyedi molekula révén, hatékonyan aktiválja az immunrendszert. 

A XXI. században különösen hangsúlyt kell fektetnünk a gyermekek immunrendszerének védelmére, hiszen mindennapjaik során számos rizikótényezőnek vannak kitéve, - kórokozók támadása, környezetszennyezés, stressz, mozgásszegény életmód, stb. - amik immunrendszerük gyengüléséhez vezethetnek. Ezen tényezőkön túl azon gyermekeknél, akik krónikus betegségekben szenvednek, vagy akiknél tartós gyógyszerszedés áll fenn (pl: antibiotikumok, szteroidok) az immunrendszer még nagyobb igénybevételnek van kitéve. Ilyen esetekben, ha virális vagy bakteriális fertőzés éri a szervezetet, nem csak a „másodlagos” fertőzéssel kell a szervezetnek megküzdeni, hanem maga az alapbetegség gyógyulása is lelassul, esetleg szövődményekkel gyógyul. 

Az Immunotrofina hatóanyaga a foszfoglukán, ami a béta-glukán továbbfejlesztett típusa. A foszfoglukán molekulák a vékonybél Peyer-plakkjain keresztül szívódnak fel, ahol a makrofágok bekebelezik őket, majd eljuttatják a molekulákat az elsődleges immunszervekbe, pl: csecsemőmirigybe, lépbe, csontvelőbe. A foszfoglukán molekulára jellemző hogy kettős foszfolipid réteg veszi körül, aminek a külső része hidrofil. Ennek jelentősége abban van, hogy a foszfolipid réteg a leggyorsabb felszívódást teszi lehetővé a glukán molekula számára. A molekula ellenáll a gyomorsavnak, támogatja az immunrendszer fejlődését és erősíti az immunválaszt. A foszfoglukan molekulák a neutrofil granulocitákhoz kapcsolódnak, ezáltal a foszfoglukan-neutrofil granulocitakomplex gyorsan és hatékonyan tud reagálni a szervezetet ért különféle fertőzésekre. Tehát az immunrendszer első védelmi vonalát képező makrofágok bekebelezik a glukán részecskéit, ami aktiválja őket és láncreakciót indukálva az immunrendszerben – növelik annak aktivitását virális és bakteriális infekciók esetén. 

Immunotrofina adagolás: 

2 éves kor alatt: 
prevencióban: 2,5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

2 éves kor felett: 
prevencióban: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 10 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

Forgalmazó: Akacia Pharma Kft. 

Főoldal
Folyamatban
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt
Bezárom