Bezárom
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Top termékek
Top termékek
Kövess bennünket
Kövess bennünket
Főoldal
Termékek
Smart XY-010 PulseOximeter 1x
Smart XY-010 PulseOximeter 1x
Smart XY-010 PulseOximeter 1x
Smart XY-010 PulseOximeter 1x
Smart XY-010 PulseOximeter 1x
Gyártó: Já-Ki Herb Kft.
Ár: 6.990 Ft
Bolti ár: 9.990 Ft
Mennyiség
Termék leírása

2 db AAA elemmel működik ami nincs hozzá mellékelve. 1 év jótállással.
 

Smart XY-010 Oximeter PULZOXIMÉTER

Az ujjra csiptethető pulzoximéter egy nem-invazív eszköz, amelyet a felnőtt és pediátriai betegek oxigénszaturációjának (SpO2) és pulzusszámának (BPM) otthoni mérésére fejlesztettek ki. A készüléket nem folyamatos megfigyelésre tervezték.
A készüléket bármelyik ujjon lehet alkalmazni (célszerű mutató- vagy hüvelykujjon), a készüléken található egy darab bekapcsológomb megnyomása után. Az első mérés előtt érdemes be és kikapcsolni. A készüléket rövid, maximum 1-2 perces mérésekre tervezték.
A méréseket zárt térben (otthon, lakásban) kell elvégezni, a kéz nyugalomban. Az ujjat körömmel felfele kell behelyezni a készülékbe. A készülék infravörös fényt használ a méréshez, ezért más fényforrások jelenléte, vagy túl sok szabad fény zavarhatja a mérést. SpO2 jelenti az oxigéntelítettség mértékét százalékban, a BPM pedig a pulzusszámot. A mérés addig zajlik amíg a számok (Spo2 és BPM) villognak a kijelzőn.
Vastag, hosszú köröm vagy körömlakk zavarhatja a mérést. A bekapcsológomb többszöri megnyomásával a kijelzett adatok irányát meg lehet változtatni, hosszan lenyomva pedig a beállításokon lehet változtatni. A készülék használat után magától kikapcsol.

Termék specifikációk:
1.Kijelző típusa: OLED (Szerves fénykibocsátó dióda)
2.SpO2: Mérési tartomány: 70%-99% Pontosság: 70% - 99% ±2% ≤ 69%, nincs meghatározva
3.Pulzusszám: Mérési tartomány:30-240 BPM Pontosság: 30 - 250 BPM ±1%Pulzusszám kijelzési mód: Oszlopdiagram kijelzés
4.Áramellátás:Két AAA alkáli elem. Áram fogyasztás: Kevesebb mint 30mAAlacsony feszültség jelzés: Alacsony feszültség figyelmeztető jelzés jelenik meg, amikor a feszültség kevesebb, mint 2,6V (±0,2V)Elem élettartam: Két AAA 1.5V,600mAh alkáli elem 30 óra üzemidővel.
5.Méretek:HxSZxM: 60mm x 35mm x 35mm
6.Környezeti feltételek: Üzemi hőmérséklet:5 - 40°C, Tárolási hőmérséklet: -10- 40°C, Környezeti páratartalom: Üzemi: 15%-80%; Tárolási: 15%-80%
7.Az eszköz elektromágneses kompatibilitása megfelelt az IEC60601-1-2 szabványokban előírtaknak.
8.Mérési teljesítmény alacsony perfúzió esetén: A szükséges teszt felszerelés (FLUKE-INDEX 2XL), a pulzushullám akkor működik hiba nélkül, mikor a szimulált hullám amplitúdója 0,4%-ra van beállítva.
9.Interferencia ellenállási képesség a környezeti megvilágítással szemben: Az eszköz megfelelően működik. A FLUKE-INDEX 2XL használatával vegyes zajt generál.

Figyelmeztetés: A termék érzékeny elektronikai alkatrészeket tartalmaz, ezért kerülje annak használatát elektromágneses behatás közelében (pl. mobiltelefon, mikrohullámú sütő), hogy az hosszú távon megőrizze mérési működésének pontosságát. Az infravörös fény szembe ne kerüljön.

 

Főoldal
Folyamatban
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt
Bezárom