Bezárom
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Top termékek
Top termékek
Kövess bennünket
Kövess bennünket
Főoldal
Termékek
Teafaolaj 100% Primavera  10 ml
Teafaolaj 100% Primavera  10 ml
Teafaolaj 100% Primavera 10 ml
Teafaolaj 100% Primavera  10 ml
Teafaolaj 100% Primavera  10 ml
Gyártó: Já-Ki Herb Kft.
Ár: 1.099 Ft
Bolti ár: 1.299 Ft
Mennyiség
Termék leírása

Teafaolaj termékelírás

teafaolajA teafa leveleinek és finom hajtásainak lepárlásával készülő kitűnő antiszeptikum a teafaolaj. Használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. A teafaolaj nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére. Sokan használják körömgomba ellen.

A teafaolaj tulajdonságai:

Higítatlanul fogyasztva, ha megisszuk akkor a teafaolaj, ami illóolaj, mérgező hatású, a bőrön azonban erős gyógyító hatása van. Éppen emiatt számos kozmetikumban alkalmazzák, ezt az illóolajat.
A teafaolaj számos bőrgyógyászati probléma és fertőzések kezelésére is felhasználható. Ez a teafaolaj erőteljes antimikrobális, fertőtlenítő és gombaölő tulajdonságai miatt van. Megfázás esetén inhalálásra is használjuk.
A teafaolaj, akár naponta is használható a bőr felületén.

A teafaolaj összetevőiben ugyanis közel 100 olyan vegyület található, amelyek egyes esetekben gyógyító hatásúak lehetnek. Elpusztítja például a körömgombát, de számos más baktériumot is.

Emiatt van, hogy a teafaolaj terméket akár hígítatlanul is a bőrödre kenheted. Figgyelj rá azonban, közvetlenül a bőrön csak rovarcsípésre, pattanások kezelésére és szemölcsökre használhatod. Más típusú kezelések esetében kérdezd meg a felhasználsáról az orvosod vagy a gyógyszerészed.

Főoldal
Folyamatban
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt
Bezárom