Bezárom
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Kategóriák
Top termékek
Top termékek
Kövess bennünket
Kövess bennünket
Főoldal
Termékek
Leukosilk 4,6 m x 2,5 cm
Leukosilk 4,6 m x 2,5 cm
Leukosilk 4,6 m x 2,5 cm
Raktáron
Leukosilk 4,6 m x 2,5 cm
Leukosilk 4,6 m x 2,5 cm
Gyártó: Essity Hungary Kft.
Ár: 1.299 Ft
Bolti ár: 1.499 Ft
Mennyiség
Termék leírása

Leukosilk ragtapasz tekercs

4,6m x 2,5 cm 1x leírása, használati útmutató, feltételek

Besorolás típusa / sebtapaszok, kötszerek Orvostechnikai eszközök és gyógyászati segédeszköz.
Kiszerelés / méretek 1x

Leukosilk sebtapasz termék  4,6m x 2,5 cm 1x

ragtapasz tekercsJellemzői: Bőrbarát tulajdonsága miatt túlérzékeny és sérülékeny bőr esetén is alkalmazható ragtapaszok közé tartozik. Hordozófelülete különösen finom cellulóz-acetát rostokból készült, fehér színű, puha selyem szövet. Ragasztóanyaga bőrbarát poliakrilát. Puha anyaga jól alkalmazkodik a testkontúrhoz. Téphető, fájdalom és maradvány nélkül eltávolítható. Levegő és vízpára számára átjárható. Röntgensugár számára átjárható.

Ezen tulajdonságai miatt sebbe nem tapadó, steril kötszer terméknek minősíthető. Rugalmas sebtapasz. A nedvedző, vérző felületek esetén, mégis inkább javasoljuk a sebtapasz alatt a gézlap használatát.

Kiváló nedvszívó képességük miatt a hagyományos mull alapú kötszerek és gézlapok ma is széles körben használatosak. A steril mull-lapok, a sebfertőtlenítők és sebtapaszok mellett nem hiányozhatnak egyetlen házipatikából sem. Ezek az anyagok jól alkalmazhatók a seb és a sebkörnyéki bőr tisztítására és a vérzés csillapításra egyaránt.

Könnyed kezelhetősége ellenére is, vegye figyelembe az orvosi javalattokat és olvassa el a beteg tájékoztató szöveget. A tapaszt a legkíméletsebben, masszázs mozdulatokkal ragassza a sérült felülelet fölé. A sebek méretétől függően azonban, csak a kisebb sebeket lássa el otthon. A nagyobb sebeket csak fedje be és forduljon vele mielőbb szakorvoshoz, így megelőzve az esetleges elfertőződést.

Alkalmazás: sebkötöző anyagok rögzítésére. Otthoni kisebb balesetek, mint horzsolások, vágások, égési sebek megfelelő, gyors ellátására alkalmas sebtapasz. Kötszerek, ragtapaszok felhasználási útmutatója szerint alkalmazandó.

A sebek megfelelő és szabályos kezeléséhez, olvassa el a sebkezelési útmutatónk is.

Használati utasítás:
1. Fontos, mindig mosson kezet sebkezelés előtt és után.
2. Nagyon óvatosan tisztítsa meg és szárítsa meg a sebet és környékét.
3. Helyezze a sebtapaszt a sebre, - ha nedvedzik, nagyobb mértékben véres a felület, tegyen rá gézlapot - simítsa le az éleket, anélkül, hogy megnyújtaná, meghúzná azt.
4. Szükség esetén, de legalább naponta egyszer cserélje tisztára, hasonló módon a kötözést.
Amennyiben a seb továbbra is vérzik vagy dagad, piros vagy fájdalmas, azonnal forduljon orvoshoz.

Egyéb fontos tudnivalók:
Lejárat után ne használja.
Csak egyszeri használatra.

5cm széles változatban is kapható.

Tárolás: szobahőmérsékleten, sugárzó hőtől és napfénytől védve. Magas hőmérsékleten a ragasztó anyag megolvadhat, így sokkal nehezebbé téve a szakszerű alkalmazást.

 

Egyéb Leukosilk termékek:

https://www.vitanord.hu/leukosilk-46-m-x-125-cm

https://www.vitanord.hu/leukosilk-46-m-x-5-cm

 

A termékekhez tartozó termékleírásokat és képeket rendszerint a gyártók bocsátják a rendelkezésünkre, valamint bizonyos esetekben a csomagolásról és egyéb, mások számára is hozzáférhető, nyilvános forrásokból származnak. Az adatok név szerint kapcsolódnak az egyes termékekhez.

Az ezekben szereplő pontatlanságokért, téves információkért vagy elírásért, mint kereskedő, felelősséget nem vállalunk. A termékek mindegyike gyógyszerészek ajánlásával került a webshopunkba, így regisztráció után biztonságosan megrendelhető.

Főoldal
Folyamatban
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt
Bezárom